Ana Sayfa > 4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ > 4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 47-48-49 Cem Yay─▒nlar─▒

─░ngilizce ├ľ─čretmeni
├çavu┼č
Konular204
Cevaplar0

4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Cartoon Characters Metni Etkinlik Cevaplar─▒ Sayfa 47, 48, 49


4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Cartoon Characters Metni Etkinlik Cevaplar─▒


4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 47-48-49


13. Color and find the correct story.

Renklendirin ve do─čru hikayeyi bulun.


Cevap :

“4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 47-48-49 Cem Yay─▒nlar─▒”


14. Which story above is about honesty? Do you know another cartoon, story or fable about honesty?

Yukar─▒daki hangi hikaye d├╝r├╝stl├╝kle ilgilidir? D├╝r├╝stl├╝kle ilgili ba┼čka bir ├žizgi film, hikaye veya masal biliyor musunuz?


Cevap :

The stroy of Pinocchio is about honesty. No, I donn’t


15. Look at the pictures below. Who is honest? Tick the correct picture.

A┼ča─č─▒daki resimlere bak─▒n. Kim d├╝r├╝st? Do─čru resmi i┼čaretleyin.


Cevap :

“4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Cem Yay─▒nlar─▒ Ders Kitab─▒ Sayfa 47 Cevaplar─▒”


16. Are you honest?

Sen d├╝r├╝st m├╝s├╝n?


Cevap :

Yes, I honnest.


4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Cem Yay─▒nlar─▒ Ders Kitab─▒ Sayfa 48 Cevaplar─▒


17. Listen and match the objects with the cartoon characters.

├çizgi film karakterleriyle nesneleri dinleyin ve e┼čle┼čtirin.


Cevap :

“4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 47-48-49 Cevaplar─▒”


18. Listen again and fill in the blanks.

Tekrar dinleyin ve bo┼čluklar─▒ doldurun.


Cevap :

“4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Cem Yay─▒nlar─▒ Ders Kitab─▒ Sayfa 48 Cevaplar─▒”


4. S─▒n─▒f ─░ngilizce Cem Yay─▒nlar─▒ Ders Kitab─▒ Sayfa 49 Cevaplar─▒


19. Look at the pictures in activity 5. Read and write True (T) or False (F).

5. etkinlikteki resimlere bak─▒n. Okuyun ve Do─čru (T) veya Yanl─▒┼č (F) yaz─▒n.


Cevap :

  • ( T ) This is Kim’s piane.
  • ( F ) This is Harry’s cat.
  • ( F ) These ara Tom’s books.
  • ( T ) This is Kim and Saliy’s puzzle.

20. Draw what you, your mother and father have. Talk about them.

Sizde, annenizde ve baban─▒zda ne varsa ├žizin. Onlar hakk─▒nda konu┼čmak.


Cevap :

This is my mother’s guitar. She can play guitar, but I cant.

This is my father’s ball. He can play football, but I can’t.

These are my mother’s and father’s puzzle They can do puzzle’s but I can’t.


21. Work in pairs. Ask and answer about the objects in activity 16.

├çiftler halinde ├žal─▒┼č─▒n. 16. etkinlikteki nesneleri sorun ve yan─▒tlay─▒n.


Cevap :

– Is this your bike? – Yes, this is my bike. I can ride a bike

– Is this your plane? – No, is isn’t. I can’t fly.



 

Our Score
Yorum S─▒rala
Profile Photo
Binba┼č─▒

E-posta adresiniz yay─▒nlanmayacak. Gerekli alanlar * ile i┼čaretlenmi┼člerdir

error: Content is protected !!