Ana Sayfa > 5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ > 5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 27-28-29-30 Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k

─░ngilizce ├ľ─čretmeni
├çavu┼č
Konular204
Cevaplar0

5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ My Town Metni Etkinlik Cevaplar─▒ Sayfa 27, 28, 29, 30


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ My Town Metni Etkinlik Cevaplar─▒


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 27-28-29-30


2a Look at the pictures and choose. Then, listen to check. 2.4 

Resimlere bak─▒n ve se├žin. Ard─▒ndan, kontrol etmek i├žin dinleyin. 2.4


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 27 Cevaplar─▒”


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 28 Cevaplar─▒


2b Listen and read to label.

Etiketlemek i├žin dinleyin ve okuyun.


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 27-28-29-30 Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k”


2c Answer the questions.

Sorular─▒ cevapla.


1. Where is the school?


Cevap : ItÔÇÖs on the corner of White Road and Spring Street.


2. Where are the trees?


Cevap : There are tress around school


3. What is next to the school?


Cevap : The pool is next to the school.


4. What is behind the pool?


Cevap : There is a cinema behind the pool


5. Where is the first bus stop?


Cevap : The first bus stop is the corner of Spring Street.


6. Where is the mosque?


Cevap : The mosque is between the bus stop and the bookshop.


7. What is next to the toyshop?


Cevap : Another bus stop is next to the toyshop.


8. Where is the book shop? 


Cevap : The bookshop is between the hotel and the mosque.


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 29 Cevaplar─▒


2d Find the location markers in the exercise 2b and write them below. 

Al─▒┼čt─▒rma 2b’deki konum i┼čaret├žilerini bulun ve a┼ča─č─▒ya yaz─▒n.

2e Now, match them with the pictures below. 

┼×imdi bunlar─▒ a┼ča─č─▒daki resimlerle e┼čle┼čtirin.


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 27-28-29-30 Cevaplar─▒”


2f Read the text again and correct the mistakes. 

Metni tekrar okuyun ve hatalar─▒ d├╝zeltin.


1. The school is on the corner of White Street and Narrow Road.


Cevap : No, it is on the corner of White Street and Spring Street.


2. The trees are next to the school.


Cevap : The trees are around the school.


3. The trees are around the toyshop.


Cevap : The toyshop next to the mosque.


4. The pool is opposite the school.


Cevap : The pool is behind of the cinema.


5. The cinema is opposite the pool.


Cevap : The cinema is next to the pool.


6. The bus stop is next to the cinema.


Cevap : The bus stop is next to mosque.


7. The mosque is opposite the hotel.


Cevap : The mosque is opposite the school.


8. Another bus stop is between the bakery and the barbershop.


Cevap : Another bus stop is next to the mosque.


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 30 Cevaplar─▒


2g Label the directions. 

Y├Ânleri etiketleyin.


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 30 Cevaplar─▒”


2h Listen and follow the lines then write the places in the gaps. 2.6 

Dinleyin ve sat─▒rlar─▒ takip edin, ard─▒ndan bo┼čluklara yerleri yaz─▒n. 2.6


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Kitab─▒ Sayfa 27-28-29-30 Cevaplar─▒”



 

Our Score
Yorum S─▒rala
Profile Photo
Binba┼č─▒

E-posta adresiniz yay─▒nlanmayacak. Gerekli alanlar * ile i┼čaretlenmi┼člerdir

error: Content is protected !!