Ana Sayfa > 5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ > 5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 34-35-36-37 Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k

─░ngilizce ├ľ─čretmeni
├çavu┼č
Konular204
Cevaplar0

5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ My Town Practice Time Metni Etkinlik Cevaplar─▒ Sayfa 34, 35, 36, 37


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ My Town Practice Time Metni Etkinlik Cevaplar─▒


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 34-35-36-37


1 Name the buildings and public places. Then, listen and check.

Binalar─▒ ve halka a├ž─▒k yerleri adland─▒r─▒n. O zaman dinle ve kontrol et.


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Kitab─▒ Sayfa 34-35-36-37 Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k”


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 35 Cevaplar─▒


2 Look at the pictures and answer the questions. Then, ask and answer the questions with your friends. 

Resimlere bak─▒n ve sorular─▒ cevaplay─▒n. Ard─▒ndan, sorular─▒ arkada┼člar─▒n─▒zla sorun ve yan─▒tlay─▒n.


1. Where is the hotel? 


Cevap : The hotel is opposite the school, or it is next to the cinema.


2. Where is the book shop? 


Cevap :  The book shop is between the hotel and the mosque.


3. Where is the pharmacy? 


Cevap : The pharmacy is nex to the barber shop.


4. Where are the trees? 


Cevap : There are trees around school.


5. Where is the library? 


Cevap : The library is opposite the hotel or it is next to the hotel.


6. Where is the toy shop? 


Cevap : The toy shop is next to the bakery.


5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 36 Cevaplar─▒


3 Look at the maps and write the directions. Then, discuss them with your friends.

Haritalara bak─▒n ve y├Ânleri yaz─▒n. Ard─▒ndan bunlar─▒ arkada┼člar─▒n─▒zla tart─▒┼č─▒n.


Cevap :

  1. Turn Right.
  2. Turn Left.
  3. Go Straight.
  4. Go straight and turn right.

5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 37 Cevaplar─▒


4 Order the words below. Then, number the pictures. 

A┼ča─č─▒daki kelimeleri s─▒ralay─▒n─▒z. Ard─▒ndan resimleri numaraland─▒r─▒n.


Cevap :

“5. S─▒n─▒f ─░ngilizce Ba┼čak Yay─▒nc─▒l─▒k Ders Kitab─▒ Sayfa 34-35-36-37 Cevaplar─▒”



 

Our Score
Yorum S─▒rala
Profile Photo
Binba┼č─▒

E-posta adresiniz yay─▒nlanmayacak. Gerekli alanlar * ile i┼čaretlenmi┼člerdir

error: Content is protected !!